Travellina Esztergomban járt

Travellina Esztergomban járt

Travellina nem más, mint Kisgyörgy Éva utazóblogger, szabadúszó újságíró.

Ő a travellina.hu weblap tulajdonosa, szerzője. Módszere egyszerűnek tűnik: Járja az országokat és közzéteszi élményeit. Honlapján találhatók fotók és útleírások a világ minden szegletéből, utazási fortélyok, gasztroélmények, UNESCO világörökség ismertetők és hazai programajánlók.

1996 óta (nem elírás, 24 éve:-) ír az utazásairól, valószínű világszinten is az elsők között lett utazós weblapja. 2013-ban a blogja elnyerte a Goldenblog verseny első díját életmód (utazás, gasztronómia) kategóriában, 2016 végén egy könyvet írt Világutazók Kézikönyve címmel és az utóbbi években számos nemzetközi bloggerkampányra is meghívást kapott (Ausztria, Olaszország, Németország).

Eddig 138 országban jártam, de idén tavasszal és nyáron, ismert okok miatt, a belföldi utazásokra koncentrál. Az elmúlt hét évben elkezdett egy olyan projektet, hogy megyéről-megyére, településről településre végigjárja az országot és bemutatja a látnivalóit a weblapján:

https://travellina.hu/magyarorszag-latnivalok/

Eddig hét megyét járt végig, jelenleg Komárom-Esztergom megyében fedezi fel a nevezetességeket.

A közönsége utazni szerető, lojális, lelkes, jó fizetőképességű, világlátott olvasókból áll. A Facebookon 27.000, az Instagramon 13.500 követője van.

Esztergomról készült tartalmas írása ezen a LINK-en érhető el:

https://travellina.hu/esztergom-latnivalok/?fbclid=IwAR3YYdCDki3X7sio2idCoSqF_XVbYe1bXX-OtdVK7Hayr2QewhIQeHfMPUg

https://travellina.hu/

Jombik Margit

Travellina Esztergomban járt

További híreink